HF-LAITURI

HF-Laituri sijaistsee noin 45 km Vaasasta etelään, keskellä Pohjanmaan idyllistä rannikkoa.

Yrityksen yli 30-vuotinen historia takaa vankan osaamisen ja laadukkaat tuotteet. Sijaintimme rannikolla tuo osaamisen ja ammattitaidon tarpeen esiin, joten tuotteemme ovat suunniteltu ja monen vuoden kokemuksella kehitetty kestämään ankariakin olosuhteita. Asiakkaana Teillä on ainutlaatuinen etu ja turva henkilökuntamme pitkästä kokemuksesta. Tuotteemme ovat jatkuvan kehityksen kohteena. Tähtäämme jatkuvasti pidentämään tuotteidemme elinikää ja samalla vähentämään tarvittavaa laiturien huoltoa.

Olemme vuosien saatossa keskittyneet valmistamaan sekä kevyempiä että raskaampia kelluvia rakenteita. Suunnittelemme tuotteet yhtteistyössä asiakkaidemme kanssa alusta loppuun saakka. Valmistamme itse melkein kaikki tuotteemme komponentit, jolloin koko prosessi pysyy hyvin hallinnassamme.

Valikoimme tarkoin yhteistyökumppanimme, joten esimerkiksi metallityöt suorittaa vain hyväksytyt toimijat. Tarjoamme tuotteet sekä Teille jotka haluatte laiturinne täysin valmiiksi rakennettuna että Teille jotka esimerkiksi korjaatte vanhaa tai haluatte rakentaa laiturinne itse. Asiakkaamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, yhteisöt, kunnat ja kaupungit. Jos esitteessämme ei ole Teille sopivaa vaihtoehtoa voitte lähettää meille luonnoksen omasta designista! Olemme menneinä vuosina valmistaneet laitureiden lisäksi monia erikoisrakennelmia, esimerkiksi kelluvia kesämökkejä, kelluvia hyppytorneja, erilaisia kelluvia huoltolaitureita jne. Kääntykää luottavaisin mielin meihin!

Tervetuloa!