Betonilaiturit

Puu/Betonilaiturin liikkeet ovat rauhalliset ja pehmeät suuren omapainonsa ansiosta. Yksityiskäyttöön laituri on vakaa ja turvallinen valinta vene-, kalastus- tai uintilaituriksi. Laituri valmistetaan toivomusten mukaisin pituuksin, lyhyin vaihtoehto on kuitenkin 6 m ja leveys on 2,40 m.. Venekerhoille valmistamme räätälöityjä vaihtoehtoja.

Laituri sopii erinomaisesti y-puomeille. Rakennamme laituriosat valmiiksi tehtaallamme. Tämä antaa venekerhoille haluttaessa mahdollisuuden säästöihin asentamalla ja ankkuroimalla laiturit paikoillensa itse.

Laituri koostuu rakenteeltaan raudoitetuista betonikellukkeista solumuovitäytteellä, näin varmistaen uppoamattomuuden. Kellukkeiden päälle tulee kansirakenne kyllästetystä puusta. Kannen väri vihreä tai ruskea. Laiturit voidaan esiasentaa sähköistykselle ja vesiputkitukselle. Ankkurointi normaalisti kettinkiankkurointina.

Laitureihin löytyy useita lisävarusteita, esimerkiksi pollarit, pelastusrenkaat jne. Käyntisilta sisältyy aina laituripaketteihimme!


Showing all 4 results

Betonilaituri 10m

4.680,00 €

Betonilaituri 12m

5.490,00 €

Betonilaituri 6m

3.490,00 €

Betonilaituri 8m

4.520,00 €